• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Bij het kiezen van een grafsteen zijn veel keuzes te maken. Ewijk Grafstenen is erin gespecialiseerd om u een persoonlijk, op maat gemaakt advies te geven, rekening houdend met uw wensen en budget. Wij komen graag bij u langs voor geheel vrijblijvend advies, zonder enige verplichting op een tijdstip dat het u schikt, ook wanneer u nog in de oriëntatiefase zit. Een grafsteen keuze is niet voor iedereen eenvoudig. Wij geven uitgebreid vrijblijvend advies. 

Onze dienstverlening houdt niet op bij de levering, maar wij verzorgen ook gratis de aanvraag van vergunning en plaatsing. Bovendien bieden wij een passend advies voor onderhoud van uw grafmonument. Door onze unieke onafhankelijke werkwijze, leveren wij bovendien gegarandeerd 10 tot 30 procent goedkoper dan anderen. Kijk ook bij onze  grafsteen aanbiedingen.

Voor advies voor een ruwe natuursteen of zwerfkei zullen we u in de meeste gevallen vragen om ter plekke te komen kijken wat de mogelijkheden hierin zijn. In tegenstelling tot een bewerkte grafsteen, is een grafsteen van zwerfkei altijd uniek. De modellen die wij u kunnen laten zien zijn zowel qua kleur als vorm zeer divers. U kunt tussen de 1500 en 2000 verschillende modellen bekijken. Juist omdat er zoveel verschil zit in de modellen is vakkundig advies noodzakelijk. Wij adviseren om minimaal 2 uur uit te trekken voor deze keuze.
Elders op onze website geven wij u uitleg over de opbouw van een grafsteenprijs .

 

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×