• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Gedenkstenen

Gedenkstenen samenstellen bij Ewijk Grafstenen

Wilt u een unieke gedenksteen ontwerpen? Bij Ewijk Grafstenen zijn alle kleuren en materialen mogelijk. Staande gedenkstenen, liggende gedenkstenen of een gedenksteen hartvorm? Alles is mogelijk.

We voorzien u van persoonlijk advies en kijken met u naar het samenstellen van persoonlijke ontwerpen. We kunnen u helpen met het ontwerpen van een gedenksteen voor op familiegraven en algemene graven. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het ontwerpen van een compleet grafmonument.

Gedenkstenen
Gedenksteen model 1 Ewijkgrafstenen.nl

GS- 1

Gedenksteen model 2 Ewijkgrafstenen.nl

GS- 2

Gedenksteen model 3 Ewijkgrafstenen.nl

GS- 3

Gedenksteen model 4 Ewijkgrafstenen.nl

GS- 4

Gedenksteen model 5 Ewijkgrafstenen.nl

GS- 5

Gedenksteen kopen model 6 Ewijkgrafstenen.nl

GS- 6

Gedenkstenen

De persoonlijke benadering van Ewijk Grafstenen

Bijzondere gedenkstenen met inscriptie en foto’s zijn waar we ons bij Ewijk Grafstenen in specialiseren. U kunt voorbeelden van onze gedenkstenen online bekijken, neem daarnaast gerust contact op om meer te weten te komen over onze gedenkstenen. Daarnaast kunt u een aantal van onze gedenkstenen ook in het echt bekijken bij één van onze showrooms, maak een afspraak om langs te komen. Hier kunt u samen met onze medewerkers een kiezen voor een bestaand model of een unieke gedenksteen ontwerpen. Onze aanpak is uniek en persoonlijk en wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent.

Let bij het ontwerpen van uw gedenksteen op de mogelijkheden en onmogelijkheden op uw lokale begraafplaats. Op sommige begraafplaatsen is het zo dat een gedenksteen aan de aangegeven afmeting, materiaalsoorten en vormen dient te voldoen. Wij zijn op de hoogte van deze specificaties en kunnen u aan de hand hiervan informeren en adviseren bij het ontwerpen van een persoonlijke grafsteen.

Gedenkstenen in verschillende vormen en maten

Of u nu een gedenkstenen met glas, een rvs grafmonument of de gedenksteen in de vorm van een hart wilt ontwerpen, wat u wensen ook zijn, bij Ewijk Grafstenen is het mogelijk. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een persoonlijke en unieke gedenksteen. Wilt u de gedenksteen laten graveren met een persoonlijke en unieke boodschap? Dan is dit ook mogelijk.

Ga bijvoorbeeld voor een mooie natuurstenen grafsteen met porseleinen foto en unieke en persoonlijke tekst. Een gedenksteen van natuursteen is enorm in trek en super tijdloos. Deze gedenkstenen zijn prachtig en van de hoogste kwaliteit. U kunt ook voor een glazen gedenksteen kiezen. Glazen gedenkstenen zijn duurzaam en weerbestendig. Daarnaast is een glazen gedenksteen super tijdloos en geven veel mensen de voorkeur aan een gedenksteen met glas. U kunt de gehele gedenksteen uit glas laten maken of glas combineren met andere materialen.

Wilt u graag een glazen of natuurstenen gedenksteen ontwerpen of bent u op zoek naar een gedenksteen van een ander soort materiaal? Kom dan langs bij één van onze showrooms voor een vrijblijvende afspraak. Samen met u ontwerpen we op basis van al uw wensen en behoeften een mooie en persoonlijke gedenksteen.

Persoonlijk advies van Ewijk Grafstenen

Wij snappen heel goed dat een grafsteen kopen en ontwerpen een lastige en emotionele bezigheid is. Daarom staan wij voor u klaar en helpen we u graag door dit moeilijke proces en deze moeilijke periode heen. Dit doen wij door persoonlijk advies te geven en echt de tijd voor u te nemen. Voor ons is het belangrijk dat u en uw naaste helemaal tevreden zijn over de gedenksteen die jullie uitkiezen. Daarom nemen wij graag de tijd voor u.

De prijzen van onze grafstenen liggen minimaal 10% onder het prijsniveau’s van collega’s, oplopend tot een prijsverschil van wel 30%. Voor een unieke gedenksteen met eigentijdse uitstraling hoeft u bij ons dan ook niet de hoofdprijs te betalen. Naast bijzondere gedenkstenen kunnen we u ook helpen bij ruwe grafstenen, glazen grafmonumenten en urnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Een gedenksteen kan volledig worden gepersonaliseerd. Alle kleuren en materialen zijn mogelijk. Er kan ook worden gekozen tussen staande of liggende gedenkstenen. We geven graag meer informatie tijdens een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×