• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafsteen garantie

Grafsteen garantie

Bij het kopen van een hoge kwaliteit grafstenen moet je er vanuit kunnen gaan dat deze lang meegaat. Dit betekent dat een grafsteen weer en wind weerstaat en zowel bij hoge als bij lage temperaturen geen scheuren krijgt. Iedere grafsteen producent hanteert andere garantie voorwaarden aan de geleverde grafmonument, we leggen u dan ook graag uit welke garantie u op onze grafstenen krijgt en op welke onderdelen deze garantie geldt.

Let op: de garantie geldt alleen over de door ons geleverde én geplaatste grafmonumenten.

De garantie van Ewijk Grafstenen

Op grafmonumenten van graniet of kwartsiet geldt 25 jaar garantie
Op grafmonumenten van marmer, hardsteen, glas, brons, aluminium en RVS geldt 10 jaar garantie

De garantie gaat in op het moment dat de grafsteen is geplaatst.

  1. Scheurt/splijt het monument of stort het geheel/gedeeltelijk in ten gevolge van constructiefouten of montagefouten? Dan wordt het monument kosteloos hersteld, eventueel met vervanging van het beschadigde natuursteen of andere onderdelen.
  2. Scheurt/splijt het monument of stort het geheel/gedeeltelijk in ten gevolge van een gebrek in het verwerkte natuursteen? Dan wordt het monument kosteloos hersteld, eventueel met vervanging van het beschadigde natuursteen of andere onderdelen. (NB: Deze bepaling geldt niet voor liggende hardstenen zerken.) 
  3. Laten letters, figuren of tekens los? Als dit ten gevolge van eigen gebrek of montagefouten is wordt dit kosteloos gerepareerd.
  4. Op de verf in de letters van rechtopstaande delen geldt 5 jaar garantie.
  5. Op letters van brons, aluminium, RVS of letters met ingelegd bladgoud geldt 10 jaar garantie.

 

Voorwaarde voor de garantie van Ewijk Grafstenen
Deze regels voor de garantie vervallen, indien door andere dan Van Ewijk Grafstenen werkzaamheden aan of bij de grafsteen worden verricht zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een bevoegd persoon van Van Ewijk Grafstenen.

In geval van geschil omtrent het bestaan van enige verplichtingen uit hoofde van deze garantie of omtrent de omvang van zodanige verplichtingen, beslist een daartoe aangewezen en deskundige arbitrage.

Service van Ewijk Grafstenen

Heeft u andere vragen over de grafsteen garantie van Ewijk Grafstenen? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen!

Een goede grafsteen moet weer en wind doorstaan. Iedere producent van grafstenen hanteert andere garanties. Bij Ewijk Grafstenen geldt voor door ons geleverde en geplaatste grafstenen: 25 jaar garantie op grafmonumenten van graniet of kwartsiet en 10 jaar garantie op grafmonumenten van marmer, hardsteen, brons, glas, aluminium en RVS. Bekijk onze garantiepagina voor meer informatie.

Grafsteen garantie

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

[/vc_column]
©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×