• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

RVS

RVS grafsteen van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een persoonlijke grafsteen van RVS? Bij Ewijk Grafstenen ontwerpen we graag, samen met u, een perfect passende RVS grafsteen. We gaan aan de slag met uw wensen en ideeën. Het resultaat? Een bijzondere grafsteen met RVS elementen. Onze grafstenen prijzen liggen 10 procent tot 30 proces onder die van onze collega’s. Hierdoor kunnen we u altijd helpen bij de creatie van een high quality RVS grafsteen.

model-1-rvs-grafstenen

RVS-1

model-2-rvs-grafstenen

 RVS-2

model-3-rvs-grafstenen

 RVS-3

model-4-rvs-grafstenen

RVS-4

model-5-rvs-grafstenen

 RVS-5

model-6-rvs-grafstenen

 RVS-6

RVS

Een RVS grafsteen ontwerpen

Het samenstellen van een grafsteen is vaak lastig. Er zijn veel verschillende opties en mogelijkheden. Bij Ewijk Grafstenen weten we dat heel goed. U hoeft dan ook niet in uw eentje alles uit te zoeken. Na het maken van een vrijblijvende afspraak komt u langs in één van onze showrooms. We lopen samen met u door alles opties, u bekijkt voorbeelden van RVS grafmonumenten en grafstenen en samen ontwerpen we een RVS grafsteen die past bij uw wensen en ideeën.

RVS als materiaalsoort

Roestvrij staal is een prachtige materiaalsoort voor een bijzondere grafsteen. Het materiaal heeft niet alleen een prachtige look, het is ook bestand tegen weer en wind. Grafstenen van RVS behoeven dan ook weinig onderhoud.

RVS in combinatie met andere materiaalsoorten? Dat is ook mooi en passend. Zo hebben we voorbeelden van RVS grafstenen met graniet. Een glazen grafmonument met een RVS band of een combinatie van RVS en cortenstaal is dan ook prachtig.

RVS wordt vaak gekozen voor een moderne grafsteen, maar bij een persoonlijk gedenkteken van Ewijk Grafstenen is alles mogelijk. Samen met u komen we tot de juiste keuzes voor bijzondere grafmonumenten van RVS.

Service van Ewijk Grafstenen

RVS grafsteen kopen? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor het ontwerpen van een roestvast stalen grafsteen, een passend gedenkteken naar uw wensen en ideeën. Op deze pagina ziet u voorbeelden van RVS grafmonumenten, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×