• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Bronzen tekstplaten

Bronzen tekstplaten

Iets wat elk grafmonument gemeen heeft, is de belettering. Het is immers belangrijk dat de naam van de overledene op het grafmonument wordt vermeld. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zoals gebruikmaken van bronzen tekstplaten.

Tekstplaat voor op grafsteen

Een bronzen tekstplaat wordt vaak gebruikt bij belettering van een ruwe natuursteen met een grillig oppervlak. Deze stenen zijn immers moeilijk te graveren. De grafsteen tekstplaat wordt dan stevig met pinnen bevestigd in de steen, net zoals bij losse belettering. De bronzen tekstplaten hebben als voordeel dat er veel tekst en tekens op kunnen gegraveerd worden. Als u voor belettering in de vorm van een bronzen tekstplaat kiest, dan heeft u diverse mogelijkheden. Er zijn immers verschillende formaten, vormen en kleuren.

Zo kan de kleur gepatineerd worden. Dan heeft de bronzen tekstplaat niet de typische bronskleur. Wij geven u graag meer uitleg tijdens een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we u ook extra voorbeelden tonen.

Bronzen tekstplaten
Bronzen tekstplaten
Bronzen tekstplaten

Meer brons op het grafmonument

Het is bovendien mooi om een bronzen tekstplaat te combineren met bronzen graf accessoires. Zo kunt u onder andere kiezen voor bloembakken, lantaarns, bronzen dieren en bronzen bloemen. Deze accessoires worden vastgezet op de grafsteen.

Bronzen tekstplaten
Bronzen tekstplaten
Bronzen tekstplaten

Bronzen tekstplaat op ruwe natuursteen.

Service van Ewijk Grafstenen

Ewijk Grafsteen heeft jaren ervaring in het ontwerpen en plaatsen van grafstenen. Bij ons koopt u een grafmonument dat 10 tot wel 30% goedkoper is dan bij andere aanbieders. Uiteraard doen wij daarmee niet onder op kwaliteit. Bekijk ook zeker onze grafsteen aanbiedingen. Heeft u nog vragen over onze bronzen tekstplaten, over onze grafmonumenten of onze service? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×