• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Begraafplaats Daelwijck

Begraafplaats Daelwijck is een begraafplaats en crematorium in de stad Utrecht. Het is de ‘jongste’ begraafplaats van Utrecht en werd aangelegd in 1967. Begraafplaats Daelwijck is gelegen in de wijk Overvecht, aan de noordkant van de stad. Begraafplaats Daelwijck is een begraafplaats met veel natuur en ook een grote vijver met een fontein. De graven van de begraafplaats Daelwijck Utrecht liggen in kleine hofjes en hebben planten eromheen.

De geschiedenis van begraafplaats Daelwijck

Van de 4 begraafplaatsen in Utrecht, is begraafplaats Daelwijck de begraafplaats die het meest recent geopend werd. De begraafplaats werd immers in 1967 in gebruik genomen. Daelwijck wordt ook wel eens ‘4e Algemene Begraafplaats van Utrecht’ genoemd. In 1970 werd bij de begraafplaats crematorium Daelwijck gebouwd. Er werd toen ook een urnenmuur en een asverstrooiveld aangelegd. Er is ook een aula met 70 zitplaatsen, 80 staplaatsen en een condoleanceruimte. Beeld en geluid zijn mogelijk in de aula. U kunt er ook voor kiezen om een informele afscheidsplechtigheid te houden in de Grand Café.

Een grafsteen plaatsen op de Daelwijck begraafplaats Utrecht

Op begraafplaats Daelwijck kunnen er zowel algemene als particuliere graven worden geplaatst. U kunt onder andere kiezen voor een zand- of keldergraf, een kinderhof of een graf voor onbepaalde tijd. Ook een urnengraf of een urn bijzetten bij een bestaand graf is mogelijk. De begraafplaats heeft ook een gedeelte voor islamitische grafstenen en een aparte kinderbegraafplaats.

Uw begraafplaats Utrecht kiezen

Wij plaatsen niet alleen grafmonumenten bij begraafplaats Daelwijck, maar ook bij de drie andere begraafplaatsen in Utrecht. Wij kunnen u meer informatie geven over de plaatsing van een grafmonument op begraafplaats Soestbergen, begraafplaats Kovelswade en begraafplaats Tolsteeg.

Service van Ewijk Grafstenen

Bij Ewijk Grafstenen hebben we jaren ervaring met het plaatsen van grafstenen. Wilt u een uitvaart regelen en zoekt u een passend grafmonument? Dan helpen wij u graag. U kunt een kijkje nemen naar onze grafsteen aanbiedingen of bijvoorbeeld een persoonlijke grafsteen ontwerpen met een passende foto, tekst en accessoires. Bij Ewijk Grafstenen weet u zeker dat uw steen van A-kwaliteit is én dat deze 10 tot 30 procent goedkoper is dan bij onze concurrenten. Bovendien bent u verzekerd van een goede service; wij staan voor u klaar om deze moeilijke periode makkelijker te maken. Maak nu een vrijblijvende afspraak, dan vertellen we u graag wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen over begraafplaats Daelwijck of een andere begraafplaats in de gemeente Utrecht? Neem dan contact met ons op.

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×