fbpx

In 6 stappen naar het juiste grafmonument!

033-2584729

Grafzerken

Grafzerken van Ewijk Grafstenen

Een liggende grafsteen wordt ook wel een grafzerk genoemd. Het is een grote grafsteen die u kunt samenstellen precies zoals u voor ogen heeft. Zo zorgt een combinatie van verschillende materialen voor een unieke en persoonlijke grafzerk. Voor de belettering nemen we samen met u de diverse opties door, passend bij de grafzerk van uw keuze. Bij Ewijk Grafstenen kunt u kiezen uit verschillende soorten natuursteen, RVS, cortenstaal, glas en meer. Bent u gebonden aan een bepaald budget? We gaan altijd voor u op zoek naar een passende oplossing, waardoor een unieke grafzerk zeker tot de mogelijkheden behoort.

Grafzerken
Grafzerken

Soorten en materialen grafzerken

Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van grafzerken. Daarnaast is er nog veel meer mogelijkheid qua design. Wilt u een grafzerk ontwerpen met daarop verheven letters? Bent u op zoek naar een grafzerk van natuursteen, in een combinatie van twee soorten natuursteen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. We ontwerpen graag, samen met u, een uniek grafmonument. Van RVS grafzerken tot moderne grafzerken, wij kunnen u altijd helpen!

Als u bij ons langskomt kunt u onze ruwe steen collectie en andere materialen ook in het echt bekijken.

Grafzerken

Model 3

Grafzerken

Model 4

Grafzerken

Model 5

Grafzerken

Model 6

Grafzerken

Model 7

Grafzerken

Model 8

Grafzerken

Model 9

Grafzerken

Model 10

Grafzerken

Model 11

Grafzerken

Model 12

Grafzerken

Model 13

Grafzerken

Model 14

Persoonlijk advies van Ewijk Grafstenen

Heeft u een grafzerk ontwerp in uw hoofd, maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers. In anderhalf tot twee uur lopen we met u door de mogelijkheden heen en stellen we een unieke grafzerk samen.

Ewijk Grafstenen ontwerpt graag voor u een uniek grafmonument. Een unieke en persoonlijke grafzerk met een combinatie van verschillende materialen? Bij ons is dat zeker een mogelijkheid. Ook kunt u bij ons langskomen voor glazen grafmonumenten, staande grafstenen, ruwe grafstenen of voor natuursteen grafmonumenten. Grafsteen ontwerpen naar eigen design? U kunt bij ons altijd een vrijblijvende afspraak maken.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw