• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafzerken

Grafzerken van Ewijk Grafstenen

Wilt u een grafzerk kopen? Dan bent u bij Ewijk Grafstenen aan het juiste adres. We hebben jaren ervaring en kunnen u helpen met persoonlijke ontwerpen. Wij kunnen u voorbeelden tonen van allerlei grafzerken.

Grafzerken

GZ- 3

Grafzerken

GZ- 4

Grafzerken

GZ- 5

Grafzerken

GZ- 6

Grafzerken

GZ- 7

Grafzerken

GZ- 8

Grafzerken

GZ- 9

Grafzerken

GZ- 10

Grafzerken

GZ- 11

Grafzerken

GZ- 12

Grafzerken

GZ- 13

Grafzerken

GZ- 14

Grafzerken

Grafzerken

Een liggende grafsteen wordt ook wel een grafzerk genoemd. Een grafzerk is een massieve, grote grafsteen die u kunt samenstellen precies zoals u voor ogen heeft. Grafzerken zien er robuust uit en bestonden vroeger uit een massieve plaat natuursteen. Inmiddels zijn er heel wat mogelijkheden. Zo zorgt een combinatie van verschillende materialen voor een unieke en persoonlijke grafzerk.

Grafzerken voorbeelden

Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van grafzerken. Daarnaast is er nog veel meer mogelijkheid qua design. Wilt u een grafzerk ontwerpen met daarop verheven letters? Bent u op zoek naar een grafzerk van natuursteen, in een combinatie van twee soorten natuursteen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. We ontwerpen graag, samen met u, een uniek grafmonument. Van RVS grafzerken tot moderne grafzerken, wij staan voor u klaar!

Grafzerken ontwerpen

Bij Ewijk Grafstenen denken we graag met u mee over uw persoonlijke grafzerk. U kunt kiezen voor een basis grafzerk, maar ook een unieke grafzerk ontwerpen. Grafzerken zijn er immers in allerlei maten en materialen en met heel wat verschillende soorten belettering. Geeft u de voorkeur aan een ruwe steen of houdt u van andere materialen? Wilt u een moderne uitstraling of ziet u liever een klassiekere grafzerk? We helpen u graag de perfecte grafsteen ontwerpen.

Grafzerken

Soorten en materialen grafzerken

Bij Ewijk Grafstenen kunt u kiezen uit verschillende soorten natuursteen, RVS, cortenstaal, glas en meer. Kiest u voor een marmeren grafzerk of een grafzerk met grafvulling van versteend hout? De keuzes zijn eindeloos en wij helpen u graag. Wanneer u gebonden bent aan een bepaald budget, gaan we altijd voor u op zoek naar een passende oplossing.  Een unieke grafzerk behoort daarom zeker tot de mogelijkheden. Voor de belettering nemen we samen met u de diverse opties door, passend bij de grafzerk van uw keuze. Zo heeft u onder andere de keuze tussen verheven letters en het plaatsen van letters op de grafzerk.

Bekijk onze grafzerken bij onze toonzaal

Als u bij ons langskomt kunt u onze ruwe steen collectie en andere materialen ook in het echt bekijken. Grafzerken in het echt bekijken geeft u immers een veel beter beeld van wat er mogelijk is. Aarzel dus niet om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat u onze voorbeelden van grafzerken kunt bekijken bij onze toonzaal en tuinen.

Persoonlijk advies van Ewijk Grafstenen

Heeft u een grafzerk ontwerp in uw hoofd, maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers. In anderhalf tot twee uur lopen we met u door de mogelijkheden en stellen we een unieke grafzerk samen.

Grafsteen kopen? Ewijk Grafstenen ontwerpt graag voor u een uniek grafmonument. Een unieke en persoonlijke grafzerk met een combinatie van verschillende materialen? Bij ons is dat zeker een mogelijkheid. Ook kunt u bij ons langskomen voor glazen grafmonumenten, staande grafstenen, ruwe grafstenen of voor natuursteen grafmonumenten. Grafsteen ontwerpen naar eigen design? U kunt bij ons altijd een vrijblijvende afspraak maken. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld onderhoud en het aantal jaar garantie van een grafzerk staan we voor u klaar.

We plaatsen grafzerken in verschillende Nederlandse steden. Wij helpen u graag met  grafstenen Amsterdam, grafstenen Utrecht of grafstenen Den Haag.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×