• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafsteen belettering

Grafsteen belettering

Ben je op zoek naar mooie grafsteen belettering? De grafsteen belettering van Ewijk Grafstenen wordt door een schriftbeeldhouwer in de steen aangebracht. De grafsteen belettering is hierdoor altijd hand gehakte belettering.

Hand gehakte belettering

Hand gekapte belettering.
Verheven letters.

Hand gehakte belettering

Hand gekapte belettering.
Verheven letters, geverfd.

Wat voor soorten grafsteen belettering zijn er?

Bij Ewijk Grafstenen kunt u terecht voor verschillende soorten belettering. U kunt zelf de manier van beletteren en de soort letters uitkiezen. Onze handgehakte belettering kan uitgevoerd worden op een granieten grafsteen of een grafmonument van Belgisch hardsteen. De grafsteen belettering kan op twee manieren op de steen worden gehakt, namelijk in verheven stijl belettering of inwendige belttering.

Bij verheven belettering blijven de letters staan en wordt het steen rondom de letters weggehaald. Indien de grafsteen gepolijst wordt, dan blijven de letters gepolijst en blijft de lager gelegen ruimte rondom de letters ruwer en matter, waardoor een heel speciaal effect ontstaat. Een ambachtelijk hand gehakte letter “leeft” door deze speling van licht en schaduw. Indien gewenst kan de belettering ook geverfd worden.

Maar we kunnen ook belettering toevoegen aan een glazen grafmonument of een grafsteen van aluminium of rvs. Naast lettering door middel van handgehakte letters kunnen we ook gezandstraalde letters op een grafmonument aanbrengen.

Hand gehakte belettering

Hand gehakte belettering in zwerfkei.o.

De hand gehakte belettering wordt door een schriftbeeldhouwer in de steen aangebracht. Dit kan op een granieten grafsteen of Belgisch hardsteen. De belettering kan op twee manieren op de steen worden gehakt: in verheven stijl of inwendig.

Een grafsteen beletteren bij Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een unieke grafsteen met mooie belettering? Ewijk Grafstenen ontwerpt graag samen met u die past bij uw wensen en voorkeuren. Een grafsteen kopen staat dan ook gelijk aan een persoonlijke grafsteen ontwerpen bijstaan door onze kennis. U kiest bij ons of u gaat voor handgehakte letters en welke manier van beletteren uw voorkeur heeft. Ook kiest u voor een bepaalde materiaalsoort en wat voor soort mooie uitstraling u wilt hebben. Het beletteren van een grafsteen is dan ook een klein onderdeel van het ontwerpproces.

Belettering toevoegen op een huidige steen

Wilt u belettering toevoegen aan een persoonlijk grafmonument dat al reeds geplaatst is? Neem contact met ons op! We voegen ook belettering toe aan huidige grafstenen.

Service van Ewijk Grafstenen

Wilt u meer weten over grafsteen belettering van Ewijk Grafstenen of wilt u samen met ons een grafsteen ontwerpen? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunt we via mail en telefonisch u snel meer informatie verschaffen over ons brede assortiment grafmonumenten.

Naast belettering van grafstenen kunt u ook bij Ewijk Grafstenen terecht voor tekst én afbeeldingen op grafstenen. We leggen u graag onze mogelijkheden uit in een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms. Neem direct contact met ons op via mail of bel met één van onze medewerkers.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×