• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Klassieke grafstenen

Ewijk Grafstenen kan iedere soort en stijl grafsteen ontwerpen, ook voor klassieke grafstenen en grafmonumenten bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen we graag een klassieke grafsteen naar uw persoonlijke ontwerpen, uw wensen en ideeën. Maak een vrijblijvende afspraak om samen met ons een klassieke grafsteen te ontwerpen. Onze grafstenen prijzen liggen gemiddeld 10% tot 30% lager dan die van onze collega’s en onze prijs is inclusief onder andere plaatsing en BTW. U kunt bij ons terecht voor klassieke grafstenen in een luxe uitvoering, maar ook vindt u bij ons een grafsteen als u gebonden bent aan een bepaald budget.

Klassieke grafstenen

KG- 1

Klassieke grafsteen model 4 Ewijkgrafstenen.nl

KG- 2

Klassieke grafsteen model 5 Ewijkgrafstenen.nl

KG- 3

Klassieke grafstenen

KG- 4

Klassieke grafstenen

KG- 5

Klassieke grafstenen

KG- 6

Klassieke grafstenen

KG- 7

Klassieke grafstenen

KG- 8

Klassieke grafstenen

KG- 9

Klassieke grafstenen

KG- 10

Klassieke grafstenen

KG- 11

Klassieke grafstenen

KG- 12

Klassieke grafstenen

KG- 13

Klassieke grafstenen

KG- 14

Klassieke grafstenen

KG- 15

Wat is een klassieke grafsteen?

Een klassieke grafsteen is een lang liggend deel met een vierkant, rechthoekig, of afgerond staand gedeelte. Meestal wordt de klassieke grafsteen vervaardigd uit grijs graniet, natuursteen of marmer. U kunt vele voorbeelden van klassieke grafmonumenten bekijken op onze website of een vrijblijvende afspraak maken bij onze showroom. Wij kunnen dan nog meer voorbeelden van traditionele, klassieke grafstenen aan u tonen.

Klassieke grafstenen
Grafsteen klassiek

De klassieke grafsteen ontwerpen bij Ewijk Grafstenen

Met het klassieke ontwerp kunt u precies doen wat u zelf wilt. Misschien wilt u graag kiezen voor een klassiek design, maar dan met een glazen gedeelte erin. Dat is vaak mogelijk. Ook kunnen we kiezen voor een klassieke materiaalsoort met daarbij een uniek design. Na het maken van een vrijblijvende afspraak kunnen wij met u alle mogelijkheden voor een unieke grafsteen bespreken.

 Ook als u geen idee heeft wat u zou willen, kunnen we u helpen. We zullen u de materiaalsoorten laten zien, de mogelijkheden vertellen en natuurlijk behandelen we de belettering. Bekende materiaalsoorten zijn graniet, natuursteen, zwerfkeien, glas, RVS en cortenstaal. Grafmonumenten van RVS, glazen grafmonumenten of moderne grafstenen met zwerfkeien? Dit zijn altijd duurzame materialen die ervoor zorgen dat uw klassieke grafsteen van de hoogste kwaliteit is. Wij geven u graag uitleg over alle mogelijkheden. Wilt u een staande steen van Belgisch hardsteen combineren met een liggend deel van cortenstaal? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Persoonlijk advies van Ewijk Grafstenen

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw klassieke grafsteen of over ons aanbod? Neem dan direct contact met ons op en stel uw vraag aan onze ervaren medewerkers. Wilt u een klassieke grafsteen ontwerpen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. We zorgen ervoor dat u een bijzondere grafsteen ontwerpt. Naast klassieke grafstenen hebben we ook natuurlijke grafstenen, moderne grafstenen en andere bijzondere grafstenen. We kunnen u ook helpen bij een grafsteen opknappen of restaureren. Bij Ewijk Grafstenen kunt u er bovendien zeker van zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan qua prijs. Onze grafstenen zijn ten eerste tien tot dertig procent goedkoper dan bij andere bedrijven, maar we zijn ook transparant over onze prijzen. Krijgt u van ons een prijs? Dan weet u dat de prijs inclusief BTW, vergunning voor plaatsing, plaatsing en lay-out van de belettering is. Als u extra’s wilt, zoals bijvoorbeeld bronzen ornamenten of accessoires van zwart graniet of wit marmer, dan wordt de prijs duidelijk aangegeven op onze prijsopgave. U kunt bij ons trouwens ook budget grafstenen vinden; neem een kijkje bij onze grafsteen aanbiedingen.

Service van Ewijk grafstenen

Wilt u een klassieke grafsteen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Ewijk Grafstenen. Wij hebben jaren ervaring met het plaatsen van klassieke grafmonumenten. Welke soort grafsteen u ook zoekt, wij helpen u graag een passende grafsteen creëren. Heeft u nog vragen? Stel uw vraag tijdens een vrijblijvende afspraak of bel ons op 033-2584729. Wij zorgen voor persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten, waarop u 25 jaar garantie krijgt.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×