• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Over ons

Het team van Ewijk Grafstenen

Ewijk grafstenen is opgericht in 2009 en is al jaren lang gespecialiseerd in ruwe natuurstenen, zwerfkeien, gepolijste grafstenen en kindergrafstenen. Een grafsteen kopen bij Ewijk Grafstenen is 10 tot 30 procent voordeliger dan bij collega-bedrijven. Ewijk Grafstenen plaatst grafstenen in heel Nederland.

Hieronder kunt u kennis maken met ons team.

Over ons

Helma 1 van de spinnen in het kantoor-web

Zij heeft jarenlange ervaring met alle ins- en outs- rondom het hele traject van de bestelling van een grafmonument tot en met het plaatsen van de grafsteen. Ze runt samen met Hanneke de dagelijkse praktijk op kantoor en beheert de financiële administratie.

Over ons

Fransde creatieve en all-round adviseur

Hij is de creatieve meedenker en heeft jarenlange ervaring. Hij ontwerpt samen met klanten het grafmonument dat ze – al dan niet concreet – in gedachten hebben. Vakkundigheid, samen met een luisterend oor en geduld zorgen ervoor dat hij ideeën vertaalt in een grafmonument met persoonlijke touch. Omdat hij technische skills heeft, is hij een allround adviseur.

Over ons

Hanneke1 van de spinnen in het kantoor-web

Zij is de vriendelijke stem aan de telefoon en de gastvrouw in de showroom. Vakkundig, en met betrokkenheid en enthousiasme runt zij de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Het hele proces vanaf het verstrekken van de opdracht tot het maken van de afspraak voor plaatsing van de grafsteen wordt nauwkeurig uitgewerkt.

Over ons

Mattanjacreatieveling achter het scherm

Zij bouwt met passie achter de schermen verder aan de website en andere online zaken. Zij laat daarbij ideeën vrijelijk opborrelen en zorgt ook voor het vastleggen van passende plaatjes met de camera. Daartussendoor stuurt ze mails, belt ze met begraafplaatsen en schenkt ze koffie en thee.

Over ons

Carelde technische man met oog voor detail

Hij gaat -soms voor dag en dauw- op weg om grafmonumenten te plaatsen. Hij is ervaren in het opbouwen en plaatsen van de grafstenen en verliest daarbij details niet uit het oog. “Alles naar tevredenheid van klant en begraafplaatsbeheerder” is duidelijk zijn motto.

Over ons

Joy – de vreugdevolle kantoorhond

Zij zorgt voor de nodige rust in de hectiek, zij neemt de werkers mee naar buiten voor ontspanning en frisse lucht. Deze tricolor Cavalier King Charles-spaniël is een lieve en leuke aanvulling op het kantoorteam.

Beste aanstaande Medewerker buitendienst / werkplaats (m/v), 32-38 uur per week

Ewijk Grafstenen

Geef jij mensen graag de mooiste herinnering? Sinds 2009 adviseert familiebedrijf Ewijk Grafstenen op een persoonlijke manier de nabestaanden bij het vinden van het juiste grafmonument. Al jaren passen wij ons specialisme, namelijk het bewerken van gepolijste granieten grafstenen, ruwe
natuurstenen, zwerfkeien en kindergrafstenen op locatie in Scherpenzeel toe. Voor nabestaanden wordt de tijd genomen, meegedacht, geluisterd en professioneel toegewerkt naar een uniek grafmonument dat samen met hen ontworpen wordt.

Wat mag jij verwachten?
Je bent medeverantwoordelijk voor het plaatsen van grafmonumenten, voorbereidende werkzaamheden in de werkplaats en het opbouwen van de grafmonumenten.

Ook is de werkplaats “jouw terrein”, let je op voorraadbeheer en zorg je ervoor dat de werkplaats altijd “werk-klaar” is.
Dit is een baan met regelmatige werktijden, hoge mate van vrijheid en een goede portie buitenlucht.
Ook zul jij regelmatig samenwerken met andere buitendienst collega’s om zo tot een product te komen waar onze klanten grote emotionele waarde aan hechten. Daarnaast zul je veel van Nederland zien!
Ewijk Grafstenen plaats namelijk stenen door heel Nederland.
Verder een marktconform salaris op basis van 32-38 uur per week; een tijdelijk contract en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Wie ben jij?
Het opbouwen en plaatsen van grafmonumenten is bijzonder werk. Daarom verwachten wij ook niet dat jij alles al kan en weet. Het allerbelangrijkste is dat jij openstaat voor trainingen en interne begeleiding van collega’s.
– Kennis hebben van werken aan grafmonumenten is geen eis;
– Je hebt goede sociale vaardigheden en laat in jouw eigen communicatie merken dat jij openstaat om te leren;
– Je bent bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Woudenberg/Scherpenzeel;
– Je bent in het bezit van rijbewijs B. Het bezit van rijbewijs E is een pré;
– Het hebben van technisch inzicht is een pré.
– Je bent goed in staat om zelfstandig te werken
– Je staat open voor trainingen en een interne begeleiding van collega’s.

Bedrijfscultuur
Binnen Ewijk Grafstenen vinden wij het belangrijk dat jij volledig jezelf kunt zijn. Juist daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij altijd durft te zeggen wat je denkt. Wij staan voor eerlijkheid, samenwerken, oog voor detail en natuurlijk gezelligheid.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met CV naar administratie@ewijkgrafstenen.nl

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

Over ons
©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×