• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Over ons

Het team van Ewijk Grafstenen

Ewijk grafstenen is opgericht in 2009 en is al jaren lang gespecialiseerd in ruwe natuurstenen, zwerfkeien, gepolijste grafstenen en kindergrafstenen. Een grafsteen kopen bij Ewijk Grafstenen is 10 tot 30 procent voordeliger dan bij collega-bedrijven. Ewijk Grafstenen plaatst grafstenen in heel Nederland.

Hieronder kunt u kennis maken met ons team.

Over ons

Helma 1 van de spinnen in het kantoor-web

Zij heeft jarenlange ervaring met alle ins- en outs- rondom het hele traject van de bestelling van een grafmonument tot en met het plaatsen van de grafsteen. Ze runt samen met Daniëlle de dagelijkse praktijk op kantoor en beheert de financiële administratie.

Over ons

Fransde creatieve en all-round adviseur

Hij is de creatieve meedenker en heeft jarenlange ervaring. Hij ontwerpt samen met klanten het grafmonument dat ze – al dan niet concreet – in gedachten hebben. Vakkundigheid, samen met een luisterend oor en geduld zorgen ervoor dat hij ideeën vertaalt in een grafmonument met persoonlijke touch. Omdat hij technische skills heeft, is hij een allround adviseur.

Daniëlle 1 van de spinnen in het kantoor-web

Zij is de vriendelijke stem aan de telefoon en de gastvrouw in de showroom. Vakkundig, en met betrokkenheid en enthousiasme runt zij de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Het hele proces vanaf het verstrekken van de opdracht tot het maken van de afspraak voor plaatsing van de grafsteen wordt nauwkeurig uitgewerkt.

Over ons

Mattanjacreatieveling achter het scherm

Zij bouwt met passie achter de schermen verder aan de website en andere online zaken. Zij laat daarbij ideeën vrijelijk opborrelen en zorgt ook voor het vastleggen van passende plaatjes met de camera. Daartussendoor stuurt ze mails, belt ze met begraafplaatsen en schenkt ze koffie en thee.

Over ons

Carelde technische man met oog voor detail

Hij gaat -soms voor dag en dauw- op weg om grafmonumenten te plaatsen. Hij is ervaren in het opbouwen en plaatsen van de grafstenen en verliest daarbij details niet uit het oog. “Alles naar tevredenheid van klant en begraafplaatsbeheerder” is duidelijk zijn motto.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

Over ons
©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×