• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Glas

Grafsteen met glas van Ewijk Grafstenen

Glazen gedenktekens zijn duurzaam en weerbestendig. Veel mensen geven dan ook de voorkeur aan een grafsteen met glas. Dit kan een grafsteen zijn gemaakt van glas of een combinatie met andere materialen. Wilt u graag een glazen grafsteen ontwerpen? Kom dan bij onze vestigingen langs voor een vrijblijvende afspraak. Samen met u ontwerpen we op basis van uw wensen een glazen grafmonument.

model-1-graftseen-glas

GG-2

model-2-grafsteen-glas

GG-2

model-3-grafsteen-glas

GG-3

model-4-grafsteen-glas

GG-4

model-5-grafsteen-glas

GG-5

model-6-grasfteen-glas

GG-6

Glas

Het ontwerpproces van een grafsteen van glas

Heeft u ideeën en schetsen over wat voor soort grafsteen u voor ogen heeft? Neem die dan graag mee naar de Ewijk Grafstenen vestiging. Heeft u nog helemaal geen idee? Geen probleem, we hebben vele voorbeelden en leggen u precies de opties en mogelijkheden uit. Hierdoor weet u precies wat u mooi vindt en wat mogelijk is.

Ook vindt u in onze showroom voorbeelden van gedenktekens van glas. Hierdoor kunt u uw idee bekijken en ziet u ook hoe verschillende opties eruit zien. Als u op zoek bent naar een bijzondere uitstraling dan kunt u bij ons direct zien wat u aanspreekt. Op basis hiervan kunt u uw glazen gedenkplaats gaan ontwerpen.

Service van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een grafsteen van glas? Bij Ewijk Grafstenen helpen we u graag met het ontwerpen van een grafmonument van glas. Maak een vrijblijvende afspraak waarbij u voorbeelden van glazen grafmonumenten in onze showroom kunt bekijken. Ook zullen we tijdens deze vrijblijvende afspraak met u door de verschillende mogelijkheden en opties lopen wat betreft het persoonlijk ontwerpen van een glazen grafsteen. Gelijk beslissen? Dat hoeft bij ons niet, we snappen dat u tijd nodig heeft om te beslissen over het persoonlijke gedenkteken.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag bij al uw vragen en opmerkingen.

Verschillende stijlen

Als u kiest voor glas bij een grafsteen betekent dit niet dat u weinig opties heeft. Hoogte, vorm, lengte en kleur zijn onder andere opties die u persoonlijk kunt ontwerpen. U kunt kiezen voor een strakke en eenvoudige glazen grafsteen, maar met gekleurd glas of gebogen glas is natuurlijk ook een optie. U kunt ook kiezen voor een combinatie met andere materialen, precies wat u mooi vindt. Op basis van uw wensen gaan we dan een glazen grafsteen ontwerpen die duurzaam en weerbestending is.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×