• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Steenhouwer

De steenhouwer van Ewijk Grafstenen

De mooiste grafstenen vervaardigd uit belgisch hardsteen? Bij Ewijk Grafstenen kunt u allerlei maten en vormen grafmonumenten naar uw wens laten maken. Onze steenhouwers zijn ervaren en maken al jarenlang de meest prachtige creaties voor ons klanten. Dit is de hoogste kwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs. Ewijk Grafstenen zit gemiddeld tot wel 30% onder het prijsniveau van onze collega’s.

Het ontwerpen van een grafmonument

Wilt u graag een bijzondere vorm grafmonument, dan kunt u dat samen met één van onze collega’s naar wens samenstellen. We kunnen u telefonisch van advies voorzien, maar u kunt ook geheel vrijblijvend langskomen in één van onze showrooms voor persoonlijk advies. Hierdoor kunnen we u precies vertellen én laten zien wat onze steenhouwers allemaal voor u kunnen betekenen. Naast de opties qua steenhouwers gaan we ook door alle andere opties heen. Van materiaalsoort tot tekst!

Na anderhalf uur heeft u een goede indruk van welke opties Ewijk Grafstenen u kan bieden op het gebied van grafmonumenten. U hoeft niet direct te beslissen! Zodra u zeker bent van het ontwerp kunt u ons dit laten weten, dan gaat onze steenhouwer met uw persoonlijke gedenkteken aan de slag. Nadat de steenhouwer de vorm heeft gehakt en de letters eruit heeft gehakt, kan de steen of verder vervaardigd worden óf het monument is klaar voor plaatsing.

Service van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een uniek grafmonument, vervaardigd door een ervaren steenhouwer? Neem contact op met Ewijk Grafstenen, wij vertellen u graag over alle mogelijkheden voor het laten maken van een grafmonument door een steenhouwer. Op onze website kunt u enkele voorbeelden van het werk van onze steenhouwers vinden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×