• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafmonumenten

Grafmonumenten van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een mooi grafmonument, passend bij de overledene? Laat Ewijk Grafstenen u helpen. We hebben jarenlang ervaring en helpen u graag. We gaan met u in gesprek voor het samenstellen van een uniek grafmonument, waarbij we bekijken hoe we uw wensen en eisen kunnen verwerken tot een passend monument. Wij willen immers dat u tevreden bent met het resultaat! Van een exclusief grafmonument tot een eenvoudige grafsteen, voor ieder budget (bekijk onze grafsteen aanbiedingen) kunt u bij ons terecht en rekenen op onze expertise. Ook qua materiaal heeft u een scala aan keuzes, van graniet tot versteend hout. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, dan geven we u meer uitleg. U bent van harte welkom bij onze showrooms.

Grafmonumenten

GM- 1

Grafmonumenten

GM- 2

Grafmonumenten

GM- 3

Grafmonumenten

GM- 4

Grafmonumenten

GM- 5

Grafmonumenten

GM- 6

Grafmonument samenstellen

Bij ons kunt u zelf een grafmonument samenstellen, waarbij we verschillende vormen en kleuren kunnen ontwerpen. Wij zullen u begeleiden in het samenstellen van een persoonlijk ontworpen grafmonument. Dit kan in een combinatie van verschillende materialen zoals hardsteen, ruwe natuursteen, zwerfkei, glas, RVS, cortenstaal, kunststof, aluminium, versteend hout etc. Waar vroeger hardsteen en marmer dé keuzes waren, is het aanbod tegenwoordig veel uitgebreider. Al deze keuzes qua materiaal, geven u de kans om een uiterst persoonlijk grafmonument te kiezen. Zo zijn ruwe stenen heel mooi in combinatie met cortenstaal. We tonen u graag voorbeelden van de mogelijkheden. 

U kunt dus bij ons o.a. terecht voor glazen grafmonumenten, ruwe grafstenen, natuursteen grafmonumenten, dubbele grafmonumenten, RVS grafmonumenten en cortenstaal grafmonumenten. Wij hebben ervaring met allerlei soorten grafmonumenten en kunnen u uitleg geven bij elke materiaalsoort en de mogelijkheden. U bent altijd welkom in onze grafmonumenten showrooms, zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u allemaal kunt kiezen. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave van één van de onderstaande grafmonumenten en grafstenen. Het is ook mogelijk om een combinatie van de verschillende grafstenen te maken. Op de pagina grafsteen-prijzen vindt u meer uitleg over de opbouw van de verschillende grafstenen. Bij ons krijgt u altijd een volledige prijsopgave, waardoor u niet hoeft te vrezen voor onverwachte, extra kosten.

Grafmonumenten
Grafmonumenten

Bekijk voorbeelden van grafmonumenten

Bij Ewijk Grafstenen hebben we ervaring met allerlei grafmonumenten. Prefereert u een traditioneel grafmonument of zoekt u een exclusief model? Er zijn heel wat keuzes waar u rekening mee moet houden bij de keuze van een passend grafmonument. Daarom is het belangrijk dat u voorbeelden kunt zien. Hieronder ziet u slechts een selectie uit onze bestaande collectie grafmonumenten. Deze voorbeelden kunnen voor u een hulpmiddel zijn bij het samenstellen van een persoonlijk monument. We kunnen u niet enkel helpen met christelijke grafmonumenten, ook voor een islamitisch grafmonument kunt u op ons vertrouwen.

U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showrooms, waar u ook grafsteen voorbeelden kunt bekijken. Voorbeelden van grafstenen in het echt zien, kan u helpen om een doordachte keuze te maken over bijvoorbeeld het soort grafmonument en het grafsteen ontwerp. U kunt er allerlei soorten graven bekijken, van graven in de typische stijl van de negentiende eeuw tot meer moderne grafstenen en grafmonumenten, maar ook van goedkope grafstenen tot heel exclusieve grafmonumenten. En heeft u twijfels? Stel uw vraag aan onze adviseurs, wij staan voor u klaar.

Het voordeel van een grafmonument bij ons

EEwijk Grafstenen kan een grafsteen minimaal 10% onder het huidige prijsniveau van onze collega’s leveren, maar uw voordeel kan oplopen tot 30%. Dit is mogelijk door onze unieke werkwijze; uiteraard leveren wij alleen grafstenen van A-kwaliteit. U ontvangt van ons altijd exclusieve grafmonumenten tegen een betaalbare prijs. Bekijk hier onze grafsteen prijzen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van grafstenen die Ewijk Grafstenen kan plaatsen. Bij onze showrooms kunt u nog meer grafmonumenten bekijken!

Grafsteen accessoires

Om een grafmonument 100% persoonlijk te maken, kunt u ook kiezen voor grafsteen accessoires. Zo kunt u een persoonlijke tekst laten aanbrengen, een mooie foto laten zandstralen en accessoires van onder meer graniet en cortenstaal toevoegen. Wij tonen u graag alle mogelijkheden.

Persoonlijk advies van Ewijk Grafstenen

Bij Ewijk Grafstenen helpen we u altijd met het samenstellen van persoonlijke grafmonumenten. Van een grafmonument met RVS of cortenstaal tot het toevoegen van persoonlijke grafstenen teksten, Ewijk Grafstenen staat altijd voor u klaar met het juiste advies. Wij gaan voor niet minder dan dat u zeer tevreden bent. Heeft u een vraag over het toevoegen van een onderdeel aan een bestaand grafmonument of over grafstenen teksten toevoegen aan een bestaande steen? Ook dan helpen we u graag en voorzien we u van persoonlijk advies. Ook kunnen we u helpen bij de renovatie of het onderhoud aan bestaande grafstenen.

Plaatsen grafmonument

We plaatsen grafmonumenten in verschillende Nederlandse steden en verschillende begraafplaatsen. In de gemeente Amsterdam plaatsen we onder meer bij Begraafplaats Buitenveldert, Begraafplaats Vredenhof, de Nieuwe Noorder Begraafplaats, Begraafplaats de Nieuwe Ooster, Begraafplaats St. Barbara en in Begraafplaats Zorgvlied. Hier kunt u al onze steden en begraafplaatsen bekijken. Of u nu een grafsteen Amsterdam zoekt of een grafmonument wilt plaatsen in Rotterdam of Den Haag, we helpen u graag. 

Wilt u een grafsteen kopen? Dan kunt u op Ewijk Grafstenen vertrouwen. Dat u tevreden met het resultaat bent, is ons ultieme doel.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×