• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Memorial stones

Memory Stone grafsteen van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een uniek grafmonument? Onze Memory Stone grafstenen zijn speciaal gepatenteerde design grafstenen. De Memory Stone is ontworpen door Axel Enthoven. De grafstenen zijn zelfreinigend en onderhoudsvriendelijk. De Memory Stone is zo ontworpen dat de grafsteen degelijk en stabiel is. Het ontwerp van de grafsteen lijkt eenvoudig en heeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast past de Memory Stone van Axel Enthoven in alle omgevingen. Geïnspireerd door de natuur en met een simpele vorm, dit bijzondere monument past overal.

Memory Stone

MS- 1

memorystone grafsteen wit

MS- 2

Memorystone grafsteen grijs met tekst

MS- 3

Memory Stone

De collectie memorial stones

Naast de modern vormgegeven grafstenen zijn de Memory Stones ook geschikt voor een urnen herdenkplaats. De urnengrafstenen zijn eveneens van een uniek design en hebben een mooie natuurlijke vorm en uitstraling. De collectie bestaat uit 3 graf- en 2 urnengrafsteen modellen. De Memory Stone is verkrijgbaar in de kleuren kiezelsteen wit, grijs en antraciet.

De grafstenen en urnengrafstenen ogen strak, sober en stijlvol. Ze voelen warm en vertrouwd aan. De ontwerpen zijn gemaakt van speciaal lichtgewicht beton.

De verschillende modellen zijn geschikt voor een begraafplaats of urnen herdenkingsplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om de urnengrafsteen te combineren met een bestaande grafsteen. Hierdoor wordt de individuele wens van de persoon gerespecteerd. En wordt er toch een eenheid gevormd. Verder vormen de urnengrafstenen een natuurlijk element voor een natuurbegraafplaats of voor in de tuin om de naaste ook thuis te herdenken.

Afmetingen van de Memory Stone

Deze unieke grafsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Bij Ewijk Grafstenen kunt u terecht voor onderstaande afmeting:

  • Grafsteen groot – 180 x 78,5 x 30 cm
  • Grafsteen middel – 140 x 78,5 x 30 cm
  • Herdenkingsteen – 70 x 55 x 25 cm
  • Urnengrafsteen staand – 35 x 52 x 55 cm
  • Urnengrafsteen klein – 70 x 55 x 25 cm
Memory Stone

Service van Ewijk Grafstenen

Wilt u graag één van onze memorial stones? Maak direct een vrijblijvende afspraak. We informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we samen met u kijken naar de belettering en naar het toevoegen van verschillende elementen. De Memory Stone is geschikt voor een begraafplaats en urnen herdenkingsplaats. Wilt u meer weten over onze monumenten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×