In 6 stappen naar het juiste grafmonument!

033-2584729

Memorial stones

De Memory Stone grafsteen:  Moderne, stijlvolle design grafsteen 

 

Memory stone grafsteen

Memory stone

De Memory Stone grafsteen is een speciaal gepatenteerd design grafsteen. Axel Enthoven heeft een grafsteen ontworpen die zelfreinigend is en onderhoudsvriendelijk.  De Memory Stone is zo ontworpen dat de grafsteen degelijk en stabiel is. Het ontwerp van de grafsteen lijkt eenvoudig en heeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast past de Memory Stone in alle omgevingen.

De urnengrafstenen zijn eveneens van een uniek design en hebben een mooie natuurlijke vorm en uitstraling.

De collectie bestaat uit 3 graf- en 2 urnengrafsteen modellen en zijn te verkrijgen in kiezelsteen wit, grijs en antraciet.

De grafstenen en urnengrafstenen ogen strak, sober en stijlvol en voelen warm en vertrouwd aan. De ontwerpen zijn gemaakt van speciaal lichtgewicht beton.

De verschillende modellen zijn geschikt voor een begraafplaats of urnen herdenkingsplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om de urnengrafsteen te combineren met een bestaande grafsteen om zo de individuele wens van de persoon te respecteren en eren en toch een eenheid te vormen en te blijven na het overlijden.
Verder vormen de urnengrafstenen een natuurlijk element voor een natuurbegraafplaats of voor in de tuin om de naaste ook thuis te herdenken.

Neem direct contact met ons op

memory 5

De afmetingen zijn:

Grafsteen groot – 180 x 78,5 x 30 cm

Grafsteen middel – 140 x 78,5 x 30 cm

Herdenkingsteen – 70 x 55 x 25 cm

Urnengrafsteen staand – 35 x 52 x 55 cm

Urnengrafsteen klein – 70 x 55 x 25 cm

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw