• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Leersum

Grafsteen Leersum

Bent u op zoek naar een grafsteen, grafmonument of een herdenkingssteen om te plaatsen in Leersum, in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Dan is Ewijk Grafstenen er voor u. Bij ons vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment grafstenen, we staan u ook bij met raad en daad. Zo kunt u bij ons niet alleen een groot assortiment grafstenen vinden, maar wij kunnen u ook alles vertellen over de begraafplaats in Leersum. Maak een vrijblijvende afspraak bij één van onze showrooms. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een grafmonument! 

 

De keuze tussen verschillende grafstenen en grafmonumenten in Leersum

Bij Ewijk Grafstenen heeft u een grote keuze aan grafstenen te Leersum. Neem een kijkje op onze website naar onze grafstenen, grafzerken en grafmonumenten of maak een afspraak bij onze showroom. Wij bieden allerlei soorten grafmonumenten aan; van glazen grafmonumenten tot grafstenen gemaakt uit natuurlijke materialen, zoals versteend hout. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een grafsteen te ontwerpen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn bij een particulier graf tijdens een persoonlijke afspraak. 

 

Wij snappen dat een grafsteen kiezen of een grafsteen ontwerpen een belangrijke keuze is. Daarom helpen we u graag bij elke stap bij de keuze voor uw grafmonument Leersum. Wij geven u graag meer uitleg over de materiaalsoorten, de mogelijkheden qua belettering en de mogelijke accessoires bij particuliere graven. Wij hebben vele jaren ervaring met grafstenen en grafmonumenten, dus we kunnen u veel voorbeelden tonen. Ook als u een idee in uw hoofd heeft, helpen we u graag met dit uit te schetsen. Wist u trouwens dat onze grafmonumenten 10 tot 30 procent goedkoper zijn dan bij andere aanbieders, zonder in te boeten op kwaliteit? 

 

Prijsopgave van de grafsteen Leersum

Bij Ewijk Grafstenen krijgt u een duidelijke prijsopgave na het oriënterend gesprek. Deze prijsopgave is zonder extra kosten! Dit wil zeggen dat de prijsopgave van de grafsteen inclusief BTW, de prijs voor de aanvraag vergunning voor plaatsing van het grafmonument, lay-out van de belettering, betonnen fundering en plaatsing is. 

 

Begraafplaatsen in Leersum en de Utrechtse Heuvelrug

Zoekt u een passende begraafplaats in Leersum? Wij geven u graag meer informatie over de verschillende begraafplaatsen in de streek. Wij plaatsen grafstenen in heel Nederland, dus ook in Leersum en de andere plekken in de Utrechtse Heuvelrug. In Leersum vindt u de Algemene Begraafplaats Leersum op de Burgemeester van den Boschlaan. De Algemene Begraafplaats werd aangelegd in 1918 en ligt op de helling van de heuvelrug, omgeven door bos. De graven van de begraafplaats Leersum liggen dus in een rustige, bosrijke omgeving. 

 

Als u kiest voor een particulier graf, dan heeft u uitsluitend recht op het graf voor de gekozen periode. Zo kunt u voor vele jaren zeker zijn dat uw geliefde in het graf begraven kan blijven. Wij geven u graag meer info hierover. 

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×