fbpx

In 6 stappen naar het juiste grafmonument!

033-2584729

Grafsteen ontwerpen

Grafsteen ontwerpen bij Ewijk Grafstenen

Een grafsteen ontwerpen is een persoonlijk proces, waarbij u precies uitzoekt wat u mooi vindt. Bij Ewijk Grafstenen kunt u samen met onze ervaren medewerkers, gedurende een vrijblijvende afspraak, een grafsteen ontwerpen. Vaak hebben klanten al gekeken naar grafsteen voorbeelden online, waardoor er al een basis idee is. Wij ontwerpen de grafsteen van uw keuze geheel aan de hand van uw wensen en voorkeuren. U ontvangt van ons deskundig advies over het ontwerp en de mogelijkheden voor de afwerking, belettering en extra opties.

Hoe werkt het proces van een grafsteen ontwerpen?

Meestal gaat een klant zich eerst oriënteren. Op de website van Ewijk Grafstenen hebben we prachtige grafsteen voorbeelden, maar dit betreft niet ons hele assortiment. Aan de hand hiervan maken de meeste klanten een persoonlijk ontwerp voor een bijzondere grafsteen. Heeft u nog geen idee wat u precies wil? Ook geen probleem, dan bespreken we iedere mogelijkheid met u in een persoonlijk gesprek!

Bent u klaar om te beginnen met het ontwerpen en tekenen van de grafsteen? Dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken bij één van de showrooms van Ewijk Grafstenen. Tijdens de afspraak lopen we met u door onderwerpen zoals het materiaal, de vorm van het grafmonument, de belettering, de kleuren en meer! Een afspraak duurt meestal anderhalf uur, waarna we u al eerste schets van de grafsteen laten zien.

Moet ik direct beslissen over het grafsteen ontwerp?

Nee, dat hoeft zeker niet. U kunt gewoon na de vrijblijvende afspraak naar huis gaan, nog even goed nadenken over alle opties en mogelijkheden en als u er klaar voor bent weer contact met ons opnemen. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste grafsteen heeft ontworpen en wordt u niet overrompeld door de keuzemogelijkheden.

Is een grafsteen ontwerpen duur?

De prijzen van Ewijk Grafstenen liggen gemiddeld tot 30% onder het prijsniveau van onze collega’s. Daarnaast kunnen we met ieder budget werken, waardoor een persoonlijk grafmonument bij ons te kopen is voor ieder budget. Onze goedkope grafstenen zijn geen aparte categorie met mindere kwaliteit, als u een bepaald budget tot uw beschikking heeft kunnen wij daar zeker mee werken!

Service van Ewijk Grafstenen

Wilt u ook een grafsteen kopen die gemaakt is op hand van uw wensen en voorkeuren? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Ewijk Grafstenen voor het ontwerpen van een prachtige, unieke grafsteen. Glazen grafmonumenten, staande grafstenen of urnen; bij Ewijk Grafstenen bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van ieder persoonlijk monument.

Naast het ontwerpen van een grafsteen kunt u ook bij ons terecht voor een grafsteen opknappen of restaureren.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw