In 6 stappen naar het juiste grafmonument!

033-2584729

Witte grafsteen

Een witte grafsteen gemaakt in Corian

Exclusieve vormen – ook in diverse andere kleuren

 

Een compleet witte grafsteen of juist veelkleurig? Ook dat kan bij Ewijk Grafstenen.

Door de geweldige flexibele mogelijkheden van het materiaal Corian zijn wij in staat unieke vormen in wit en kleur te creëren. Het materiaal draagt de productnaam Solid Surfaces en de merknaam Corian. Solid Surfaces bestaat voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en pigmenten.

Het kleurenpalet voor onze grafmonumenten bestaat uit egale kleuren en uit kleurstructuren die lijken op natuursteen. Er is een uitgebreide kleurenwaaier waaruit u één of meerdere kleuren kunt kiezen. De kleuren die speciaal voor onze grafstenen zijn gekozen, zijn UV-bestendig, bestand tegen milieuvervuiling en temperatuurschommelingen. Corian is niet poreus waardoor de grafsteen vrijwel onderhoudsvrij is. Mos en water kunnen het materiaal niet aantasten. Corian leent zich er perfect voor om te combineren met andere mooie materialen zoals bijvoorbeeld glas, brons, rvs maar juist ook met natuursteen.

Daar waar kleur gewenst is, passen wij Corian toe. Maar voor een echt witte grafsteen is dit materiaal perfect. Ook is het mogelijk om tekst, een afbeelding of foto op het grafmonument aan te brengen.

Neem direct contact met ons op

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Graag vertellen wij u in één van onze showrooms alles over de mogelijkheden voor grafmonumenten van dit bijzondere materiaal. Wij zijn exclusief dealer en hebben in onze showroom diverse voorbeelden ter inspiratie. Heeft u een idee maar weet u niet exact of u met dit materiaal het gewenste resultaat kunt behalen? Belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw