• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafsteen voor dieren

Huisdier grafstenen van Ewijk Grafstenen

Ook voor dieren grafstenen kunt u bij ons terecht. Wilt u de laatste eer bewijzen aan uw trouwe viervoeter? Dan kunt u samen met ons een monument voor uw huisdier ontwerpen. Dit kan een gedenksteen zijn, een grafsteen voor een huisdierenbegraafplaats of een urn. Precies zoals u voor ogen heeft. De prijs van onze grafsteen voor dieren ligt gemiddeld 10% tot 30% lager dan de prijzen van onze collega’s. U ontvangt de hoogste kwaliteit grafmonument tegen een betaalbare prijs.

Grafsteen voor dieren

GD- 1

Grafsteen-huisdier-Ewijkgrafstenen-2

GD-2

Grafsteen-huisdier-Ewijkgrafstenen

GD-3

Grafsteen voor dieren

De collectie dieren grafstenen

Veel is mogelijk als het gaat om een grafsteen ontwerp voor uw huisdier. Om het overlijden van uw huisdier een plekje te geven hebben we diverse mogelijkheden. Huisdier begraven? Als u hiervoor kiest kunnen we foto van uw huisdier verwerken in een grafsteen. Heeft u gekozen voor een andere optie dan is het misschien fijn om in huis een gedenkteken neer te zetten zoals bijvoorbeeld een de naam van uw hond, kat, konijn of ander huisdier. We hebben verschillende opties die geschikt voor binnen en voor buiten zijn.

Bij Ewijk Grafstenen kunt u kiezen uit de materialen granieten grafstenen, ruwe natuurstenen, zwerfkeien, glazen grafstenen, RVS grafstenen en meer! Daarnaast kunt u kiezen voor o.a. staande belettering en liggende belettering op de grafsteen voor dieren. Op een honden grafsteen of katten grafsteen is ook ruimte voor een foto van uw huisdier en de naam van uw huisdier.

Service van Ewijk Grafstenen

Wilt u uw overleden hond of overleden kat vereeuwigen? Dan hebben we bij Ewijk Grafstenen veel verschillende opties. Van een granieten steen als dieren grafsteen, tot een mooie urn met o.a. de naam van uw hond of kat erin gegraveerd. Voor het ontwerpen van dieren grafstenen maakt u een vrijblijvende afspraak om langs te komen bij Ewijk Grafstenen. Samen met u maken we een grafsteen ontwerp voor uw hond of kat. Hierdoor kunt u uw overleden huisdier altijd eren met een prachtig grafmonument.

Persoonlijke grafstenen ontwerpen voor binnen en buiten? Dan bent u bij Ewijk Grafstenen aan het juiste adres. We ontwerpen graag samen met u een prachtig eerbetoon voor uw overleden huisdier.

Bij Ewijk Grafstenen kunnen baasjes ook terecht om een monument te ontwerpen voor de trouwe viervoeter. Dit kan een gedenksteen zijn, een grafsteen voor een huisdierenbegraafplaats of een urn. Wij hebben verschillende opties; we geven u graag meer informatie tijdens een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×