• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Ruwe grafstenen

Ruwe grafstenen van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een ruwe natuursteen grafsteen? Een ruwe natuursteen is altijd uniek, daar het immers zo uit de natuur is gewonnen. De selectie van ruwe stenen komt uit verschillende delen van de wereld en hebben ook een specifieke belettering nodig, waardoor een goed advies nodig is. Bij Ewijk Grafstenen bent u aan het juiste adres voor natuurlijke staande ruwe grafstenen en liggende ruwe grafstene. We helpen u bij het verwerken van uw wensen en ideeën tot de perfecte ruwe grafsteen.

Ruwe grafstenen
Ruwe grafstenen

Soorten ruwe grafstenen

De ruwe grafsteen wordt vaak gekozen om de natuurlijke uitstraling. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, staan hieronder enkele voorbeelden van grafmonumenten in natuursteen. Er is een grote verscheidenheid in vorm en kleur van de ruwe natuurstenen en zwerfkeien, waarvan er tussen de 1500-2000 op voorraad zijn.
Zoals u hieronder kunt zien is het mogelijk om de omranding bij een ruwe natuursteen of zwerfkei van diverse materialen te maken. Dit kan zowel van ruwe natuursteen brokken, als een rand van gepolijst graniet, cortenstaal, RVS of in allerlei kleuren.

Een grafsteen kan ook samengesteld worden geheel uit ruwe natuursteen of een zwerfkei, of in een combinatie met andere materialen zoals graniet, RVS, glas, kunststof, aluminium, etc.

Ruwe grafsteen ontwerpen bij Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een natuurlijke grafsteen, rechtstreeks uit de natuur? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Ewijk Grafstenen. Hier kunt u voorbeelden van ruwe grafstenen bekijken. Onze ruwe natuursteen grafmonumenten zijn altijd een uniek grafmonument.

Tijdens de afspraak zullen we u voorzien van vakkundig advies en een ontwerptekening maken van een geheel persoonlijk, uniek grafmonument, afgestemd op uw wensen en budget. U krijgt daarbij ook een vrijblijvende prijsopgave. U hoeft niet direct te beslissen, we snappen het als u even over de mogelijkheden na wilt denken.

Ruwe grafstenen

RUW-1

Ruwe-grafsteen-Ewijkgrafstenen-2

RUW-2

Ruwe-grafsteen-Ewijkgrafstenen-3

RUW-3

Ruwe-grafsteen-Ewijkgrafstenen-4

RUW-4

Ruwe-grafsteen-Ewijkgrafstenen-5

RUW-5

Ruwe-grafsteen-Ewijkgrafstenen-6

RUW-6

Ruwe grafstenen

RUW-7

Ruwe grafstenen

RUW-8

Ruwe grafstenen

RUW-9

Ruwe grafstenen

RUW-10

Ruwe grafstenen

RUW-11

Ruwe grafstenen

RUW-12

Ruwe grafstenen

RUW-13

Ruwe grafstenen

RUW-14

Ruwe grafstenen

RUW-15

Service van Ewijk Grafstenen

Ruwe grafstenen kopen? Na het maken van een vrijblijvende afspraak, heten we u van harte welkom in één van onze showrooms. Hier ziet u diverse voorbeelden van ruwe grafstenen, maar er is nog veel meer mogelijk. Uw wensen en ideeën verwerken we tot een persoonlijke grafsteen. Onze grafstenen prijzen liggen 10 tot 30 procent onder het prijsniveau van onze collega’s. U koopt dan ook de hoogste kwaliteit grafsteen tegen een betaalbare prijs. Heeft u een vraag over onze ruwe grafstenen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen!

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor glazen grafmonumenten en grafsteen urnen.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×