• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Gezandstraalde afbeelding

Gezandstraalde afbeelding voor op grafsteen

Bij Ewijk Grafstenen kunnen wij tekst en afbeeldingen op grafstenen zandstralen. Dit kan onder meer in graniet en glas. Om te zorgen dat de tekst en eventuele afbeelding goed leesbaar en zichtbaar is, wordt deze na het zandstralen in een bij het graniet passende kleur geverfd. De kleuren die worden gebruikt zijn onder meer zwart, wit, goud en zilver. Het is ook mogelijk de letters te vergulden met echt bladgoud, dit is bijvoorbeeld heel mooi op ruwe steen, zoals Belgisch hardsteen.

Er zijn heel wat mogelijkheden, als u wilt kiezen voor een gezandstraalde afbeelding op graniet. U kunt er een persoonlijk grafmonument van maken met bijvoorbeeld een kruisje, een ondergaande zon, een palmtak of een bloem. Wij kunnen u meer voorbeelden laten zien tijdens een geheel vrijblijvende afspraak bij één van onze showrooms. Dan kunt u ook meteen grafmonumenten in het echt bekijken.

Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering

Gezandstraalde afbeelding op glas

Het zandstralen van tekst en afbeelding op glazen gedenktekens, grafmonumenten of tekstplaten is ook mogelijk. Glas en natuursteen lenen zich immers perfect voor zandstralen. Een gezandstraalde afbeelding of tekst kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de glazen letterplaat. 

Het voordeel van gezandstraalde belettering aan de achterkant van het glas, is dat het minder snel vervuild wordt dan wanneer de gezandstraalde belettering aan de voorkant van het glas wordt geplaatst. Bekijk onze voorbeelden van gezandstraalde afbeeldingen hieronder. Tijdens een vrijblijvende afspraak tonen we u ook graag meer voorbeelden, zodat u er een passend gedenkteken van kunt maken. Een persoonlijk ontwerp is vaak ook mogelijk.

Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering

Lettertypes van de gezandstraalde letters

Bij gezandstraalde letters heeft u in principe de keuze uit alle lettertypes die er zijn. Wij adviseren u hierbij of het door u gekozen lettertype goed en duidelijk op de steen te lezen zal zijn. Bij onze grafsteen aanbiedingen zitten standaard 100 gezandstraalde tekens bij de prijs inbegrepen. U bent dus verzekerd van een mooie gezandstraalde afbeelding op het grafmonument.

Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering

Foto op grafsteen

Wilt u liever een foto of afbeelding op de grafsteen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bij Ewijk Grafstenen kunt u een persoonlijk gedenkteken kopen, zoals u dat wilt.

Service van Ewijk Grafstenen

Wilt u een kwaliteitsvolle grafsteen kopen? Dan helpt Ewijk Grafstenen u graag. Of u een zeer solide natuursteen prefereert, of een grafsteen met glas of versteend hout wel wat vindt, wij geven u graag uitleg bij alle mogelijkheden. Bovendien is een grafmonument bij Ewijk Grafstenen 10 tot 30% goedkoper dan bij andere aanbieders. Bekijk ook zeker onze grafsteen aanbiedingen! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×