fbpx
In 6 stappen naar het juiste grafmonument!
033-2584729

Gezandstraalde afbeelding

Bij gezandstraalde belettering wordt de tekst in de granieten steen verdiept gestraald. Om te zorgen dat de tekst en eventuele afbeelding goed leesbaar en zichtbaar is, wordt deze na het zandstralen in een bij het graniet passende kleur geverfd. 
De kleuren die worden gebruikt zijn onder meer zwart, wit, goud en zilver. Het is ook mogelijk de letters te vergulden met echt bladgoud.

Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering

 

Het zandstralen van tekst en afbeelding op een glazen grafmonument of tekstplaat is ook mogelijk. Dit kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het glas.

Het voordeel van gezandstraalde belettering aan de achterkant van het glas, is dat het minder snel vervuild dan wanneer de gezandstraalde belettering aan de voorkant van het glas wordt geplaatst en het glazen grafmonument licht schuin wordt geplaatst. Bekijk onze voorbeelden van gezandstraalde afbeeldingen hieronder.

Bekijk ook onze grafsteen aanbiedingen.

Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering

Bij gezandstraalde letters heeft u in principe de keuze uit alle lettertypes die er zijn. Wij adviseren u hierbij of het door u gekozen lettertype goed en duidelijk op de steen te lezen zal zijn. Bij onze grafsteen aanbiedingen zitten standaard 100 gezandstraalde tekens bij de prijs inbegrepen. U bent dus verzekerd van een mooie gezandstraalde afbeelding op het grafmonument.

Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering
Gezandstraalde belettering

 

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw