• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafsteen kind

Kindergrafsteen van Ewijk Grafstenen

Ewijk Grafstenen staat voor persoonlijke ontwerpen voor kindergrafstenen en baby grafstenen en grafmonumenten. Aan de hand van uw wensen maken we een passend gedenkteken, een mooi monument als blijvende herinnering. Het ontwerpen van een kindermonument of kindergrafsteen is zeer persoonlijk. Wij helpen u graag met uitleg over de mogelijkheden en opties voor het samenstellen van een kinder grafsteen of grafsteen voor een baby.

Grafseen vlinder

KBG- 1

Kindergrafstenen

KBG- 2

Bronzen tekstplaten

KBG- 3

Kindergrafstenen

KBG- 4

Kindergrafstenen

KBG- 5

Kindergrafstenen

KBG- 6

Kindergrafstenen

KBG- 7

Kindergrafstenen

KBG- 8

Kindergrafstenen

KBG- 9

grafsteen maan met slapende beer

KBG- 10

Grafsteen hart

KBG-11

Kindergrafstenen

KBG- 12

Kindergrafstenen

KBG- 13

Kindergrafstenen

KBG- 14

Kindergrafstenen

KBG- 15

kinder grafsteen hart

KBG- 16

Grafsteen baby in handen

KBG- 17

Kindergrafstenen

KBG- 18

Grafsteen dolfijn

KBG- 19

Kindergrafstenen

KBG- 20

Kindergrafstenen

KBG- 21

Kindergrafstenen

KBG- 22

Kindergrafstenen

KBG- 23

Kindergrafstenen

KBG- 24

Grafsteen kind

Grafsteen ontwerpen bij Ewijk Grafstenen

Op deze pagina ziet u voorbeelden van kindergrafstenen, maar er is veel meer mogelijk dan hier staat afgebeeld. Samen met u lopen we in anderhalf uur door alle opties en mogelijkheden. We bespreken de mogelijke materialen, kleuren en vormen. Zo kunnen we glazen grafmonumenten ontwerpen of een foto verwerken in het kindergrafsteen ontwerp. U hoeft niet direct te beslissen, een mooi monument stelt u niet zomaar samen.

Hieronder vindt u slechts een selectie uit ons assortiment kindergrafstenen. Deze voorbeelden zijn bedoeld als hulpmiddel voor u bij het samenstellen van de grafsteen naar uw keuze. In principe is alles mogelijk, dus neem vooral contact met ons op indien u in deze selectie niet iets passends kunt vinden. Wij zullen u begeleiden in het samenstellen van een persoonlijk ontworpen kindergrafsteen. Dit kan in (een combinatie van) verschillende materialen, zoals graniet, ruwe-natuursteen , glas, RVS, kunststof, aluminium, etc.

Maat van een grafsteen kind / baby

De verschillende kindergrafstenen zijn in verschillende maten leverbaar. De maat van een kindergrafsteen is meestal per begraafplaats anders. Wij kunnen u informeren over welke maat de begraafplaats aanhoudt voor het plaatsen van een kindergrafsteen.

Service van Ewijk Grafstenen

Bij Ewijk Grafstenen ontwerpen we aan de hand van uw wensen en ideeën kindergrafstenen en baby grafstenen. We kunnen dit persoonlijke graf geheel vrijblijvend voor u samenstellen. Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs bij een van onze Ewijk Grafstenen showrooms voor het ontwerpen van een baby monument, kindergrafsteen of kindermonument.

Onze grafstenen prijzen liggen gemiddeld 10 procent tot 30 procent onder het niveau van onze collega’s. U bent bij ons dan ook altijd aan het juiste adres voor bijzondere persoonlijke gedenktekens tegen een eerlijke prijs.

Wij kunnen persoonlijke ontwerpen maken, voor een mooie blijvende herinnering. Zo kan er een beertje worden toegevoegd aan de grafsteen, of kan het marmer worden uitgesneden in een bepaalde vorm. Hierover kunnen we meer informatie geven tijdens een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×