In 6 stappen naar het juiste grafmonument!

Kindergrafstenen

Van Ewijk Grafstenen kan kindergrafstenen minimaal 10 procent onder het prijsniveau van onze collega’s  leveren, maar uw voordeel kan oplopen tot 30 procent

Hieronder vindt u slechts een selectie uit ons assortiment kindergrafstenen. Deze voorbeelden zijn bedoeld als hulpmiddel voor u bij het samenstellen van de grafsteen naar uw keuze. In principe is alles mogelijk, dus neem vooral contact met ons op indien u in deze selectie niet iets passends kunt vinden. Wij zullen u begeleiden in het samenstellen van een persoonlijk ontworpen kindergrafsteen. Dit kan in (een combinatie van) verschillende materialen, zoals graniet, ruwe-natuursteen , glas, RVS, kunststof, aluminium, etc.

De verschillende kindergrafstenen zijn in verschillende maten leverbaar. De maat van een kindergrafsteen is meestal per begraafplaats anders. Wij kunnen u informeren over welke maat de begraafplaats aanhoud voor het plaatsen van een kindergrafsteen.

Wij leveren kleine maar mooie kindergrafstenen tot zeer uitgebreide kindergrafstenen. Ook kunt u kijken bij de pagina met kussenstenen of urnenstenen. Ook hierbij zijn verschillende modellen die zeer geschikt zijn als kindergragsteen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Er zijn ook zeer veel mogelijkheden om een kindergrafsteen nog persoonlijker te maken door bijvoorbeeld een gegoten foto op het monument te maken. Het laseren of graveren van een foto of van een afbeeldingbehoren ook tot de mogelijkheden.

De kindergrafstenen die staan afgebeeld zijn in vele soorten graniet leverbaar. Klik hier voorgranietsoorten.

Klik op een kindergrafsteen voor een grotere afbeelding.

Grafseen vlinder

Model K1

Model K2

Model K3

Model K4

Model K5

Model K6

Model K7

Model K8

Model K9

grafsteen maan met slapende beer

Model K10

Grafsteen hart

Model K11

Model K12

Model K13

Model K14

Model K15

kinder grafsteen hart

Model K16

Grafsteen baby in handen

Model K17

Model K18

Grafsteen dolfijn

Model K19

Model K20

Model K21

Model K22

Model K23

Model K24

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw