• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafzuilen van Ewijk Grafstenen

Bent u op zoek naar een mooie en persoonlijke grafzuil? Kijk niet verder, Ewijk Grafstenen ontwerpt samen met u een unieke grafzuil. Een grafzuil is meestal een rechthoekige of staande steen. Wilt u iets dat statiger is dan een staande lettersteen? Dan kiest u voor een grafzuil. Op elk exemplaar is veel ruimte om uw eigen invulling eraan te geven. De grafstenen prijzen van Ewijk Grafstenen liggen gemiddeld 10 tot 30 procent onder het prijsniveau van onze collega’s.

Opties en mogelijkheden voor een grafzuil

Onderstaand vindt u een selectie uit onze collectie grafzuilen. We kunnen meer voor u betekenen dan de voorbeelden, dit lichten we graag toe in een vrijblijvend gesprek. Verschillende vormen, hoogtes, breedtes en materiaalsoorten zijn mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor graniet, cortenstaal, ruwe natuursteen, glas en meer. Ook qua belettering hebben we tientallen opties qua stijlen en groottes. Uiteraard kunt u ook een grafzuil grafsteen mooi versieren met passende accessoires. Een bronzen beeld of een granieten bloembak geven een persoonlijke touch aan de grafzuil.

Het ontwerpen van een grafzuil grafsteen

Op het moment dat u een grafzuil wilt kopen, komen er veel opties en mogelijkheden op u af. Materiaalsoort, afmetingen, soort belettering en er toch een persoonlijk monument van maken. Om het ontwerpen van een grafzuil zo makkelijk mogelijk te maken helpen we u bij iedere stap van het ontwerpproces. Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs bij één van onze vestigingen. We staan voor u klaar om in anderhalf uur door alle opties en mogelijkheden te lopen. Bovendien kunt u bij onze showrooms voorbeelden in het echt bekijken, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van de mogelijkheden qua grafzuilen. Hierna hoeft u niet direct een keuze te maken, we snappen dat u dit eventjes moet laten bezinken.

Eenvoudige grafsteen model 3 Ewijkgrafstenen.nl

Model 3

Eenvoudige grafsteen model 4 Ewijkgrafstenen.nl

Model 4

Eenvoudige grafsteen model 5 Ewijkgrafstenen.nl

Model 5

Eenvoudige grafsteen model 6 Ewijkgrafstenen.nl

Model 6

Persoonlijk advies van Ewijk Grafstenen

We helpen u graag aan een persoonlijke grafzuil. Een steen met hoogwaardige kwaliteit, die jarenlang tegen weer en wind bestand is. Onze prijzen liggen 10 tot 30 procent onder het prijsniveau van onze collega’s. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een luxe grafzuil, maar ook als u gebonden bent aan een bepaald budget helpen we u graag; bekijk zeker onze grafsteen aanbiedingen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontwerp samen met ons uw unieke grafzuil.

Naast onze collectie grafzuilen kunt u ook bij ons terecht voor grafmonumenten, een zwerfkei als grafmonument, moderne grafstenen en meer. Heeft u vragen of wilt u meer weten over Ewijk Grafstenen? Lees dan verder op onze website of neem contact op met onze klantenservice. We helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen.

Neem contact op met Ewijk Grafstenen

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×