• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Wilt u ook uw ervaring delen over Ewijk Grafstenen?

Plaats dan een recensie met foto. U kunt in uw eigen woorden vertellen over onze samenwerking.

27 dec 2021

Begraafplaats Holy Vlaardingen

Goedemiddag, Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de de grafsteen van onze dochter op de begraafplaats Holy Vlaardingen, heel mooi !! En natuurlijk vinden wij de steen ook verschrikkelijk mooi . Ook is het fijn dat de steen nog voor haar verjaardag op 19 maart geplaatst is .
Wat ons betreft verdienen jullie 5  Sterren  Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen. Aad  en  Ria  Kaptein,  Vlaardingen

-begraafplaats Holy, Vlaardingen-

Ewijk Grafstenen - begraafplaats Holy, Vlaardingen

 

20 jun 2016

Begraafplaats Zorgvlied – Amstelveen

Begraafplaats Zorgvlied – Amstelveen

Namens de familie Waller willen wij Ewijk hartelijk danken voor de zorgvuldige aandacht die wij vanaf het eerste contactmoment hebben ontvangen. Een kennismaking plus uitgebreide bespreking ten huize van onze moeder hebben we tevens enorm op prijs gesteld. Heden, 17 juni 2016, ontvingen wij een mailbericht dat het grafmonument was geplaatst. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. De foto van wijlen onze vader is prachtig verwerkt in het geheel. Onze dank gaat tevens uit naar de medewerkers van Ewijk die voor plaatsing hebben gezorgd. Zij hebben zelfs aandachtig de reeds aanwezige planten in de grond terug geplaatst. Wij geven Ewijk voor hun aandacht, service, kwaliteit/prijs verhouding het maximaal aantal sterren: 5.

– Patricia Waller

Begraafplaats Zorgvlied – Amstelveen

15 mei 2016

Begraafplaats Leusden

Begraafplaats Leusden

Ewijk Grafstenen gekozen omdat het er goed uitziet op internet en ook omdat we in de naaste omgeving altijd eerst op zoek gaan. We hadden lang over het proces nagedacht en daarom ook een uitgesproken ontwerp voor ogen! In alle rust hebben we het samen met de kennis van uw medewerker uit kunnen werken en realiseren.
Het is allemaal vlekkeloos verlopen.
Dank daarvoor namens de hele familie.

L.van den Wildenberg-Rombouts

-Begraafplaats St. Joris Leusden-

Grafsteen hardsteen met kruis

11 mei 2016

Begraafplaats Den Rust – Bilthoven

Begraafplaats Den Rust – Bilthoven

Duidelijke keuzemogelijkheden via de website. Vervolgens nóg ruimere keuze in representatieve omgeving in Soesterberg. Ook uit kleine varianten per grafsteen dat immers een natuurproduct is. Zeer soepele, geduldige en deskundige begeleiding bij keuze en specifieke uitvoering. Ook werden met bewerkte foto’s vele voorbeelden gegeven op basis van de gekozen steen en belettering. Veel kon per mail worden afgedaan, zodat men er een nachtje over kon slapen. Zeer zorgvuldige afhandeling van formaliteiten en van de uiteindelijke plaatsing van de steen – in mijn aanwezigheid – waarbij deskundig advies werd gegeven rekening houdend met persoonlijke voorkeuren. Over het eindresultaat kan ik wérkelijk niet tevredener zijn. Op zo’n manier zijn de kosten eigenlijk van geen belang. Maar zelfs die zijn te prijzen.

– P.J. Westerhof

-Begraafplaats Den Rust – Bilthoven-

04 dec 2015

Begraafplaats Daelwijck Utrecht

Goedemiddag, Graag wil ik jullie bedanken. Mijn zus en ik hadden samen iets uitgezocht en tijdens het gesprek wordt er al iets moois van gemaakt. Het echte eindresultaat is ook heel erg mooi geworden! Naast het feit dat het grafmonument precies geworden is wat we bedoelden willen we graag opmerken, dat we de manier waarop jullie werken ook heel erg prettig vinden! We hebben jullie ervaren als heel betrouwbaar en integer. Kortom, we zijn over alles zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Erica Haak

-begraafplaats Daelwijck Utrecht-

IMG_9991

30 nov 2015

Begraafplaats Holten

Langs deze weg wil ik u graag laten weten dat we heel blij zijn met de geplaatste grafsteen van onze moeder.

Het is helemaal naar onze tevredenheid.

Met vriendelijke groet,
Familie van mevrouw A. Hollaar-Vork

-begraafplaats Holten-

Ewijk Grafstenen - Hollaar - geplaatst bp Holten 18-11-15 def

23 nov 2015

Begraafplaats Sprang-Capelle

Goedemiddag,

Wij hebben jullie via internet gevonden en hadden van jullie nog nooit gehoord vandaar erg spannend.
Alles is tot in de puntjes verzorgd vanaf het eerste tot laatste moment.
Bedankt , Mevr. Vos en kinderen en kleinkinderen

-begraafplaats Sprang-Capelle-

Ewijk Grafstenen - Vos - geplaatst Sprang-Capelle 13-11-15

11 nov 2015

Begraafplaats Zorgvlied Amsterdam

Wat een goede ervaringen: prettig eerste bezoek, rustig en vriendelijk ontvangen.
Ook het vervolg, opvragen van informatie, zowel via de mail als telefonisch directe en adequate reacties.
Het uiteindelijke resultaat is geheel naar wens!
Dus eigenlijk niets dan lof!! Marja

– begraafplaats Zorgvlied Amsterdam –

Ewijk Grafstenen - Cligge - geplaatst Zorgvlied 28 okt

30 okt 2015

Begraafplaats Driemond, Amsterdam

Afgelopen juli is de grafsteen op het graf van onze ouders door jullie geplaatst.
Vanaf het eerste contact is alles heel prettig verlopen: bij onze afspraak in Woudenberg konden wij alle tijd nemen die we nodig hadden; en jullie begrepen goed welke dingen voor ons belangrijk waren. De details zoals de afmetingen van het graf, kleur en soort steen en de belettering kwamen met aandacht en precisie tot stand. Ook onze persoonlijke wens om een bladnerfmotief van de rouwkaart te laten terugkomen in het graf, kon door jullie gerealiseerd worden.
Daardoor hebben we nu een resultaat waar we heel tevreden mee zijn: een mooie omlijsting met het bladnerfmotief en een lichtgekleurde steen die mooi harmonieert met de omliggende graven op de kleine begraafplaats. Nu we het zelf hebben afgemaakt met steentjes en beplanting, lijkt het een mini-tuintje voor onze ouders.
Hartelijk dank!
Met vriendelijke groet,
Ellie en Ineke Rhebergen

– begraafplaats Driemond, Amsterdam –

bp Driemond - Rhebergen

09 okt 2015

Begraafplaats Zorgvlied Amsterdam

In Soesterberg kozen wij deze mooie steen, die voor ons tussen zwerfkei en grafmonument in ligt.(voor het graf van onze moeder, overleden augustus 2014) Dhr. Frans van Ewijk kwam mij helpen met de belettering enz. Zodoende maakte ik kennis met Ewijk Grafstenen. Van begin tot eind was het contact prettig en beleefd en werd er goed meegedacht. De plaatsing was iets vroeger dan gepland, zodat wij het graf (dat al een jaar bestaat en volop begroeid was) niet hadden geprepareerd; de medewerkers van Ewijk hebben het toen aan het voeteneind geplaatst en wij hebben het een paar dagen later op de gewilde plek in het midden geplaatst, en wat planten daardoor uitgegraven en elders geplant. Het resultaat is erg mooi, het is precies wat wij hadden gehoopt! Een mini tuintje met veel persoonlijke tinten (de zonnewijzer is afkomstig uit de tuin van onze jeugdjaren – de tuin die zo liefdevol door onze moeder werd bijgehouden). Familie Krull

– begraafplaats Zorgvlied Amsterdam /Amstelveen  –

Ewijk Grafstenen - Krull - bp Zorgvlied (1) 1-10-15


1 2 3 4 9
©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×