• Levering en plaatsing in heel Nederland
  • Wij nemen alle zorgen uit handen
  • Persoonlijke, unieke en betaalbare grafmonumenten
  • 25 jaar garantie

Grafstenen Ede

Grafsteen Ede

Wilt u een grafsteen kopen om te plaatsen in de gemeente Ede? Of in Ede en omgeving? Dan helpt Ewijk Grafstenen u graag. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van een grafsteen of een grafmonument. Voor het uitzoeken van een grafsteen die bij uw geliefde past, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk voorbeelden van onze grafstenen Ede op onze website of maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze dichtstbijzijnde showroom. Zo kunt u inspiratie opdoen en kunnen wij u uiteraard helpen en uitleg geven. Een passend grafmonument Ede vindt u bij Ewijk Grafstenen! 

 

Grafmonumenten Ede in verschillende vormen, maten en materialen

De keuze voor een passende grafsteen Ede kan moeilijk zijn. Er zijn immers zoveel soorten grafmonumenten en grafstenen! Daarom staan wij u graag bij met uitleg over de grafstenen die wij aanbieden. Zo kunt u bij Ewijk kiezen voor onder meer natuursteen grafmonumenten. Welke gepolijste of ruwe granieten steen geniet uw voorkeur? Ook glazen grafmonumenten, kunststof grafmonumenten en grafmonumenten met versteend hout behoren tot de mogelijkheden. Bij ons vindt u zowel bijzondere grafstenen als heel sobere grafstenen. En als u op zoek bent naar budget grafstenen of grafsteen aanbiedingen, dan kunnen wij u ook helpen. 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om grafstenen en grafmonumenten te ontwerpen. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn qua materiaal, tekst, vorm en accessoires. Heeft u een idee in uw hoofd? Dan zetten wij dit voor u op papier. Zo kunt u het grafmonument Ede helemaal ontwerpen naar uw wens. Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs bij één van onze showrooms, dan bespreken we wat we voor u kunnen doen. 

 

Prijsopgave van de grafsteen Ede 

Na het oriënterend gesprek krijgt u van ons een duidelijke prijsopgave. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten! Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. De prijsopgave is inclusief BTW, aanvraag vergunning voor plaatsing van het grafmonument, lay-out van de belettering, betonnen fundering en plaatsing. 

 

Grafsteen plaatsen bij een begraafplaats in Ede

Wilt u een grafsteen plaatsen in Ede of in de buurt van Ede? Dat kan! Er is de Algemene Begraafplaats Ede, aan de Asakkerweg, maar ook de R.K. Begraafplaats Ede aan de Prins Bernhardlaan. De Algemene Begraafplaats is de gemeentelijke begraafplaats van Ede, op enkele minuten rijden van Ede centrum. Deze ligt in prachtig bosrijk gebied. Het is ook mogelijk om een grafsteen te plaatsen in de omgeving, zoals in Bennekom, Lunteren en Ederveen. Zo plaatsen wij onder meer bij de Begraafplaats Lunteren en de Begraafplaats Bennekom. Wilt u graag een graf plaatsen op een andere begraafplaats? Neem dan contact met ons op. 

 

Service van Ewijk Grafstenen

Ewijk Grafstenen staat voor kwaliteit, een goede prijs en betrouwbaarheid. Wij staan voor u klaar zodat u een kwaliteitsvolle en passende grafsteen Ede kunt vinden. Wij plaatsen grafstenen in Ede, maar ook in de omgeving en in andere steden in het land. Op zoek naar grafstenen Amsterdam, Rotterdam of een andere locatie? Wij kunnen u helpen. Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak maken bij de dichtstbijzijnde showroom. 

Contactpagina

©2015 Ewijk Grafstenen · · gemaakt met liefde door JVH webbouw
×

Stel uw vraag via WhatsApp!

Dank voor uw interesse in ons bedrijf. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Als u een vraag heeft klik hieronder, of mail naar info@ewijkgrafstenen.nl.

×